Feu clic a "Entrar" per poder enviar el formulari.

acompanyament maternitat

L'equip.

Volem acompanyar-te.

Júlia Bargalló Burgués.

doula cornella
Fundadora i co-directora. Assessora de lactància i maternitat. Doula i  Instructora de ioga per a la maternitat.

Sóc la Júlia. Mare del Martí des del 2014, del Bruc des del 2018, i d’un petit estel que va marxar a les 10 setmanes de gestació.

Comunicadora de formació i acompanyant a la maternitat de vocació i professió. Sóc doula, assessora de lactància i instructora de ioga per a la maternitat. Actualment també m’estic formant en lactància materna i salut mental.

Vaig començar a crear l’EntreMares en el meu cap quan vaig ser mare per primera vegada, però no va ser fins 2 anys després, al 2016, que el projecte es va fer realitat. Va sorgir fruit de la necessitat que vaig sentir de trobar un lloc on fer tribu amb altres mares i en el que professionals de la maternitat em donessin tota la informació que jo buscava i necessitava, i de sentir la necessitat que algú em digués: ho estàs fent bé.

El desembre de 2018 vaig associar-me amb l’Esther, a qui coneixia perquè formava part de la tribu des del principi, i amb qui vam obrir el que és ara la botigueta.

L’Entremares és la nineta dels meus ulls, el meu projecte més personal després dels meus fills, la meva manera d’entendre la maternitat i la vida. No m’imagino fent res més que el que faig.

Em trobareu darrera el taulell de la botiga i coordinant el grup de lactància i criança.

Ofereixo serveis d’acompanyament de doula i assessories de lactància i/o maternitat individualitzades. També darrera d’algunes de les idees més esbojarrades i manegant una mica el cotarro, que ja m’agrada.

Esther Ibarzabal Díaz.

juguetes respetuosos baix llobregat
Co-directora,  emprenedora, artesana i buscadora de recursos.

Soy Esther, y en mi otra vida fui peluquera. Tengo 2 niños Jan de 8 y Blai de 4 que lo han trastocado todo y son el motor más potente que podría tener.

Soy de la primera generación de mamás del Entremares. Para mí, recién llegada a Cornellá, fue un refugio enorme y Júlia, sin ella saberlo, se convirtió en mi persona. Así que cuando me propuso unirme a la locura, no pude decir que no 🤪

La maternidad, para mí la segunda, me hizo reinventarme y convertir, lo que en ese momento era un hobby, en mi trabajo.

Miss Trocitos, mi proyecto más personal fue de la mano con mi cambio de vida y Entremares tuvo mucho que ver. Como muchas sabéis, lo que a mí me hace más feliz es crear cosas para vuestrxs peques, y deseo seguir haciéndolo durante muchísimo tiempo.

Larga vida a Entremares.

Alba Núñez Llevadot.

fisioterapeuta suelo pelvico
Fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià i assessora de lactància. És la 3ª pota imprescindible de l’Entremares.

Sóc l’Alba Núñez, fisioterapeuta especialitzada en el tractament del sòl pelvià. Apassionada per l’esport i l’estil de vida saludable.

Treballo en aquest àmbit des del 2008, ja sigui amb tractaments individuals, grupals o xerrades divulgatives sobre sòl pelvià, gimnàstica abdominal hipopressiva i salut sexual femenina. Acompanyo a les dones per a millorar la seva qualitat de vida, ajudant-les amb problemes d’incontinència urinària d’esforç o d’urgència, problemes menstruals, dolor durant les relacions sexuals, anorgàsmia, prolapses, estrenyiment, incontinència fecal, cistitis o candidiasis de repetició, recuperació de la diàstasis abdominal, preparació física del part i la recuperació durant el postpart.

També m’he format com a assessora de lactància, i juntament amb la Júlia col·laboro en el grup de lactància i criança. Sóc mare des de l’abril del 2013, i ho vaig tornar a ser per segona vegada al gener del 2016, fet que m’ha permès enriquir la meva experiència personal i professional.

Em podeu trobar al box de tractament que tenim a l’Entremares llesta per començar a treballar!

A l’Entremares, qualsevol persona que tingui alguna necessitat relacionada amb la ma(pa)ternitat, hi trobarà resposta. En el moment de més vulnerabilitat emocional, física i psicològica disposes d’un oasi de sosteniment femení incondicional. La bona feina de la Júlia, l’Esther i l’Alba fan de l’Entremares un espai que és un tresor de valor incalculable. Gràcies sempre noies!

Mireia Masip, mare de l'Arnau i el Martí

L'entremares és casa on saps que sempre hi ha uns braços per acompanyar-te com a mare i com a dona.

Júlia Gómez, mare del Roc i la Bruna

Entremares es un todo en uno. Encontré el apoyo que necesitaba con mi primera peque, encontré una "familia de madres" que me ayudó -y me sigue ayudando- y sigo visitándolas porque además de que todas ellas son un amor, su espacio no es solo un lugar donde encontrar soluciones materiales para los peques o para casa, sino un espacio donde encontrar soluciones emocionales también.

Arantxa Ruano, mare de l'Amèlia i la Violeta