Feu clic a "Entrar" per poder enviar el formulari.

Maternitat.

Maternitat conscient

Grup de lactància i criança.

El grup de lactància i criança és l’ànima de l’Entremares. Va néixer amb el projecte, l’any 2016, amb l’objectiu principal d’oferir suport i assessorament a aquelles mares que desitgen donar el pit als seus fills i filles i necessiten informació, suport i resolució de problemes per part de personal expert en lactància materna. També s’acompanya a les mares que per decisió pròpia o aliena ofereixen lactància artificial. Així com a dones embarassades que volen tenir informació prèvia. Al grup s’acompanya escoltant i sense jutjar i s’ofereix informació en temes relacionats amb l’embaràs, la lactància i la maternitat en general. A partir de l’intercanvi d’experiències entre les mares del grup, s’intenta resoldre i es comparteixen, entre altres, dubtes del dia a dia, preocupacions, neguits, canvis en els ritmes, canvis en els cossos i canvis en les pròpies relacions familiars.

Un espai on poder sentir-se recolzada, acompanyada i lliure per a exposar qualsevol tema relacionat amb l’embaràs, la maternitat i la criança.

Grupo de lactancia en Cornellà
Qui condueix el grup?
El grup compta amb dues assessores de lactància> certificades per FEDALMA (Federación Española de Asociaciones Pro-lactancia materna) i FEDECATA (Federació Catalana de Grups de Suport a la Lactància Materna.
On?
Ens reunim tots els dimecres de 11.00 a 13.30h a la seu de l’Entremares. També es fan assessories de lactància i maternitat individuals, telefòniques, on line i visites a domicili.
Quan?
Cada dimecres al matí. Actualment el grup s'està fent presencial amb limitació d'aforament. Ens regim pels canvis i restriccions que va dictant el Departament de Salut a causa de la crisi del Covid-19. Recomanem posar-vos en contacte amb nosaltres per assegurar un bon funcionament del grup.
Quin cost té?
L'assistència és gratuïta i d’entrada lliure. Recomanada per a mares i els seus nadons i dones embarassades.

Ioga per a embarassades.

L’embaràs és un moment únic i especial, en el que pot ser necessari assimilar amb serenitat les diferents etapes que van vivint el cos, la ment i les emocions.  Són canvis fisiològics i emocionals, alhora que es va adaptant al petit ésser que va creixent dins la panxa.

Saber com usar i adaptar les tècniques de Ioga per respirar, moure’s i relaxar-se, permetrà viure el procés d’embaràs, part i criança amb confiança, alegria i consciència descobrint al bebè com a part activa d’aquest esdeveniment des del primer moment.

Yoga para embarazadas
A qui va adreçat?
Activitat adreçada a dones embarassades a partir de la 12ena setmana de gestació. No són necessaris coneixements previs de ioga.
On?
A la seu de l’Entremares.
Quan?
Dilluns i Dimecres de 19.30 a 20.30h
Quin cost té?
Aportació econòmica 38€/ mes. Classes puntuals 10€.
Qui imparteix les classes?
La Júlia Bargalló. Instructora de ioga per a la maternitat. Co-directora de l’Entremares.

Gimnàstica Abdominal Hipopressiva.

Els hipopressius són uns exercicis posturals que ens serveixen per activar la musculatura de la faixa abdominal i del periné, treballant sense pressió. Això ens ajuda en:

  • La recuperació postpart.
  • La reeducació de problemes uroginecològics com la incontinència d’orina i els prolapses.
  • La reeducació de problemes coloproctològics com l’estrenyiment i les hemorroides.
  • La correcció postural.
Hipopresius postpart
On?
A la seu de l’Entremares.
Quan?
Dimarts: De 15.15 a 15.45h De 18.00 a 18.30h De 19.30 a 20.00h Dimecres: De 15.30 a 16.00h Divendres: De 12.00 a 12.30h
Quin cost té?
Aportació econòmica 30€/mes. Classe puntual 10€
Qui imparteix les classes?
L'Alba Núñez. Fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià.

Tens dubtes sobre algun servei?

Si vols saber-ne més sobre algun dels nostres serveis, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.