Feu clic a "Entrar" per poder enviar el formulari.

Qui som.

Centre criança cornellà

L’EntreMares és un projecte vital. És tribu, és compartir,  és respecte, és consciència, és il·lusió, és sentiment, és informació, és emoció. És una manera d’entendre i viure la maternitat.  Una manera d’entendre la vida.

L’Entremares. Maternitat, criança i salut familiar és un centre Integral  per a les famílies,  dedicat a l’acompanyament a la maternitat i la criança, la salut familiar i al comerç de productes relacionats amb la criança, que va néixer l’any 2016. Un espai de trobada per a les famílies que desitgin gaudir d’activitats pensades per a fer d’aquest procés un viatge més enriquidor i menys solitari.

A  l’ EntreMares volem oferir una mirada de respecte a la maternitat i a les criatures que neixen. Volem difondre els beneficis de l’embaràs, el part, la maternitat  i la criança conscient i respectuosa; entenent com a respectuosa aquella que té en compte les necessitats i ritmes de la dona (mare)  i de la criatura durant el seu naixement i criança.

A l’EntreMares hi té cabuda tothom, perquè pensem que estar acompanyada durant aquest procés tan únic és de vital importància i contribueix a millorar la salut emocional i física de la dona i dels seus fills i filles.

A finals de l’any 2018, a més,  vam obrir La Botigueta de l’Entremares, on s’hi poden trobar productes relacionats amb la criança: joguines de fusta, elements per la panera dels tresors i joc heurístic, productes de criança natural i d’artesanes locals i porta- nadons ergonòmics, entre d’altres. Així com també productes per a la dona i l’embarassada ( discs de lactància, ecomenstruació, tovalloletes reutilitzables…) Intentem, també, que en la seva majoria, els productes que oferim siguin de proximitat, km 0 i respectuosos amb el medi ambient.

Maternitat

Volem oferir una mirada de respecte a la maternitat i a les criatures que neixen.

Salut familiar

Volem difondre els beneficis de l’embaràs, el part, la maternitat i la criança conscient i respectuosa.

Tallers i Xerrades

Un espai de trobada per a les famílies que desitgin gaudir d’activitats.

La Botigueta de l'Entremares

Productes relacionats amb la criança així com per a la dona i l’embarassada.

A l’Entremares, qualsevol persona que tingui alguna necessitat relacionada amb la ma(pa)ternitat, hi trobarà resposta. En el moment de més vulnerabilitat emocional, física i psicològica disposes d’un oasi de sosteniment femení incondicional. La bona feina de la Júlia, l’Esther i l’Alba fan de l’Entremares un espai que és un tresor de valor incalculable. Gràcies sempre noies!

Mireia Masip, mare de l'Arnau i el Martí

L'entremares és casa on saps que sempre hi ha uns braços per acompanyar-te com a mare i com a dona.

Júlia Gómez, mare del Roc i la Bruna

Entremares es un todo en uno. Encontré el apoyo que necesitaba con mi primera peque, encontré una "familia de madres" que me ayudó -y me sigue ayudando- y sigo visitándolas porque además de que todas ellas son un amor, su espacio no es solo un lugar donde encontrar soluciones materiales para los peques o para casa, sino un espacio donde encontrar soluciones emocionales también.

Arantxa Ruano, mare de l'Amèlia i la Violeta